VAŠ POUZDAN PARTNER

ZAŠTO FREUD ?

Freud je svetski lider u industriji reznih alata. U Freudu, koristimo preko 55 godina stručnosti i proizvodnog znanja da bismo ponudili najširi izbor visoko preciznih kvalitetnih alata kako bismo zadovoljili vaše najzahtevnije potrebe.

UPRAVO NAJBOLJE

Alati vrhunskih performansi

Freud je vodeći svetski proizvođač vrhunskih industrijskih kružnih testera, glodala, sečiva za rutere, sistema prozora i TiCo Carbida. Kompanija Freud je osnovana 1962. godine u oblasti proizvodnje nameštaja u severoistočnoj Italiji.

Freud danas je jedan od najmodernijih istraživačkih centara za razvoj alata za rezanje u Evropi. Od 2009. godine, Freud je takođe deo Bosch grupe, oslanjajući se na globalnu mrežu vodećeg svetskog dobavlјača tehnologije.

Generalni smo distributeri kompanije Freud i prvi  u regionu započeli saradnju sa renomiranim liderom u oblasti industrije alata za rezanje.

U našem asortimanu imamo testere za drvo, aluminijum, pvc, pločasti materijal, glodala, frezere, standarne i po zahtevu kupca alate za drvnu industriju,sa kvalitnom i preciznom izradom.

Vaš pouzdan partner

Freud alati

Freud je svetski lider u industriji reznih alata i najveći proizvođač premium listova kružne testere.

U Freudu dizajniramo i proizvodimo širok asortiman sečiva kružne testere vrhunskog kvaliteta, glava za sečenje i glodala, alata za bušenje, glodanje i CNC, kao i noževa i pribora, sa jedinstvenom u svetu sopstvenom proizvodnjom svih karbidnih komponenti.

Kružne testere

Freud sečiva su obložena antikorozivnom zaštitom koja ih održava na niskoj temperaturi tokom upotrebe. Nelepljivo dejstvo poboljšava izbacivanje strugotine i značajno smanjuje nakupljanje smole, što smanjuje trenje i daje sečivu duži vek. Laserski isečeni prorezi u telu sečiva smanjuju vibracije i minimiziraju buku.

Nastolna glodala i frezeri

Freudov asortiman za bušenje je dizajniran da napravi precizne rezove bez tragova opekotina kako bi se zadovoljile i najzahtevnije potrebe. Za glodanje i profilisanje, nudimo vrhunske standardne i specijalne programe za CNC radni centar i glodalice za piće za prilagođavanje prozora i vrata.

Glodala sa izmenjivim i fiksnim pločicama za frezere i CNC mašine

Sa svojim širokim asortimanom alata za sečenje i lemljenih glodaloa, Freud postavlja najviše standarde u industriji alata za prozore i pruža fleksibilnost pri izboru pravog alata za vaše potrebe, postižući vrhunske rezultate završne obrade.

Spiralna glodala za CNC mašine

Freudov širok asortiman alata za glodanje, bušenje i CNC mašine koriste izvanredno tehničko znanje, napredne proizvodne procese i najkvalitetnije materijale. Dizajnirani da izvode precizne rezove bez sagorevanja, ovi alati pružaju vrhunske performanse, savršenu završnu obradu i maksimalan vek trajanja.

Ne propustite akcije do 50% popusta

U našem asortimanu imamo testere za drvo, aluminijum, pvc, pločasti materijal, glodala, frezere, standarne i po zahtevu kupca alate za drvnu industriju,sa kvalitnom i preciznom izradom.

Rezencije

Šta drugi kažu o nama?

Saradnja vrlo korektna, osoblje obučeno za prodaju reznog alata. Kupio "DIA" glodalo, prezadovoljan sa njim. Testere, predrezače, glodala za stabilan frezer, kupio ranije, koristimo ih. Dosta alata, a i može da se naruči ... svaka preporuka!!!
Aleksandar Popovic
Savršena saradnja, za svaku pohvalu i preporuku. Brzo, tačno, precizno.
Sasa Jakovljevic
ako sete u dilemi

Zašto odabrati nas?

Veliki popusti

pratite naše akcijske ponude i ostvarite do 50% nižih cena

Sigurna isporuke

svaki paket koji Vam šaljemo osiguran je i potpuno bezbedan

Sigurno plaćanje

plaćanje se vrši virmanski ili pouzećem, onako kako Vama odgovara

Praćenje pošiljke

svaki paket možete pratiti tako da u svakom trenutku znate gde se trenutno nalazi

BUDIMO U KONTAKTU

Prijavite se na našu newsletter listu

Dobijajte uvek prvi obaveštenja o našim akcijama, popustima i novitetima!

Korpa
0 Item | 0,00 dinara
View Cart
Scroll to Top